Σάββατο 12 Απριλίου 2014

ΓΚΑΛΟΠ..

 
 ΤΙ ΠΩΣ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ;;; ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ.
ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ : ΛΙΓΟ ΨΕΜΑ, ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΨΕΜΑ,ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΣΤΗΜΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ,ΞΥΣΜΑ ΑΓΩΝΙΑΣ ΗΤΤΑΣ,ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΚΟ ΤΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΖΕΣΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΡΥΩΣΟΥΝ ΔΕΝ ΤΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...
 
 
 
Φωτογραφία: ΤΙ ΠΩΣ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ;;; ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ.
ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ : ΛΙΓΟ ΨΕΜΑ, ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΨΕΜΑ,ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΣΤΗΜΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ,ΞΥΣΜΑ ΑΓΩΝΙΑΣ ΗΤΤΑΣ,ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΚΟ ΤΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ. 
ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΤΥΠΑΜΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΖΕΣΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΡΥΩΣΟΥΝ ΔΕΝ ΤΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...